5 Idei Pixelate de Sarbatori, pentru iubit/iubita

 

Mai e un pic pana de Craciun

Te-ai gandit la un cadou, si unic si interesant, care sa ii faca placere partenerului sau partenerei si care sa te incante si pe tine, totodata?

Noi ti-am pregatit cateva idei inspirate si pixelate, perfecte pentru Sarbatori, de Valentine’s Day si Dragobete, cu care sa iti surprinzi cat mai placut perechea:

 

1. Fa-i persoanei dragi cadou un breloc realizat de tine cu I love You! Un cadou mic si personalizat, pe care il va purta mereu la chei sau atasat de ghiozdan… cu siguranta, isi va aminti de tine mai des! :)

Comanda setul Medallion Starter cu 3 suporturi transparente pentru breloc, 8 culori si 40 de modele care sa te inspire. I Love You, inimioare si mesaje personalizate? Doar imaginatia e limita!

 

COMANDA AICI 

 

2. Pixelii XL sunt preferatii domnilor! Mai ales, daca de Sarbatori, vin impachetati cu un mesaj unic si dedicat, cu care poti crea mesajul tau personalizat de iubire. Pixel Gift XL- I Love You contine materialele pentru cel mai simpatic magnetel de frigider personalizat!

 

3. O felicitare superba, realizata de tine si cu un mesaj pixelat cu dragoste… asta sigur va fi un gest unic si special! Ti-am pregatit, special pentru Sarbatori, de Valentine’s Day si Dragobete un set special prin care poti realiza magnetei de frigider si minunate felicitari de dragoste. Setul include si 3 suporturi pentru brelocuri.

 

VEZI OFERTA AICI

 

4. Prietenei sau prietenului tau ii plac animalele? Ce spui de un suport de pahare 12x12 cm din Pixeli, cu pisoiul sau catelusul preferat? In felul acesta, in fiecare dimineata, cand va bea cafeaua sau ceaiul, se va gandi la tine! ;) Vezi toate amuzantele modelele Pixel Gift XL.

VEZI AICI

 

5.  Am pastrat pentru final un cadou cu totul si cu totul special: un tablou cu poza partenerului, a vedetei preferate a acestuia sau cu poza voastra, pe care sa il realizati impreuna! Rezultatul va fi cu atat mai special, cu cat va fi creat de voi. Afla cum sa comanzi tabloul personalizat de Ziua Indragostilor.

AFLA CUM