Pixel Hobby

-cel mai bun pretext pentru joaca-

 

Indiferent de vârstă, toți avem nevoie de momente de relaxare, în care să ne încărcăm bateriile după o zi lungă. O modalitate perfectă de relaxare este joaca, însă ea nu este privită cu aceeași ochi de către toți. Cei mici, o îndrăgesc și se bucură de fiecare clipă de joacă, pe când cei mari, consideră că nu se mai pot bucura de acest privilegiu și uită cu totul de magia ei.

Însă cum îi putem face și pe cei mari să se distreze asemenea unui copil mic? Oferindu-le o modalitate de joacă ce îi relaxează și le oferă posibilitatea de a parcurge un drum cu o destinație fantastică. Astfel, după ce joaca se termină, toți să rămână cu ceva!

Cele mai bune asftel de jocuri sunt puzzleurile. O activitate liniștită, lipsită de stres, și la finalul căruia rămâi cu un tablou muncit de tine.

O altă cale perfectă de relaxare este arta. Fie pictatul, fie desenatul. Orice formă de creație este o bună modalitate de a te distra în timp ce îți îmbogățești creativitatea și îți îmbunătățești coordonarea mâna-ochi și concentrarea.

Pixel Hobby reprezintă combinația perfectă dintre un puzzle și o piesă de artă. Combinația această armonioasă îți asigura distracție pentru mult timp!

Poți alege cât de complex vrei să fie tabloul la care lucrezi, în funcție de numărul de plăcute de baza și de culorile pe care le vei folosi. Poți să faci, spre exemplu, un portret foarte detaliat, ce va servi unui proiect pentru o perioadă mai lungă de timp, dar la finalul căruia te vei simți mândru de muncă depusă, sau, ai putea face ceva micuț și simplu, cum ar fi un breloc pixelat, ce nu necesită atât de mult timp, dar care tot îți oferă satisfacția unei mici opere de artă făcute de ține.

Dacă și pe ține te îngrijorează mediul, nu trebuie să îți faci griji și din cauza acestor jocuri! Pixelii noștri sunt făcuți din materiale 100% reciclabile. Sunt realizați din materiale organice, mai precis, trestie de zahăr, sunt durabili și reutilizabili.

Personal, pixelii reprezintă și un mod perfect de a petrece timp cu cei dragi. La un tablou din pixeli am reușit să mă apropii mai mult de mătușa mea, iar la o petrecere Pixel Hobby, am reușit să îmi fac noi prieteni și să mă simt bine cu vechii prieteni!

Joaca ar trebui să facă mereu parte din viață noastră, pentru că asta este ceea ce ne face să rămânem tineri. Cu ajutorul ei, ne putem lega mai ușor de părțile frumoase și inocente ale vieților noastre și putem să ne bucurăm de ele alături de cei mici. Joaca nu te face infantil, și în realitate, ceilalți te vor admira când te vor vedea construind cu atâta răbdare un puzzle din pixeli.

Astfel ajungem la o concluzie: joaca, și mai precis, Pixel Hobby, nu sunt rezervate numai celor mici, și chiar trebuie, din când în când, să se bucure și cei mari de aceste momente.

Cu toate aceste lucruri deja stabilite, nu mai rămâne decât o singură întrebare. De ce nu suntem cu toții la joacă deja?!

 

Articol scris de Matei Sapunaru