Pixel Hobby este o activitate noua, relaxanta si distractiva, tip Puzzle sau Lego, prin care poti realiza tablouri personalizate

Ce sunt PIXELII?

Pixelii sunt piese foarte mici dintr-un plastic moale si cu un finisaj mat. Acestia au o mică gaură în partea de jos a lor, cu ajutorul cărora se fixează perfect in suportul de plastic prevazut special cu pinuri. Exista 2 feluri de Pixeli, in functie de dimensiuni:

Pixelii normali cu ajutorul carora se pot realiza Obiecte si Tablouri Personalizate, se aplica cu o penseta din plastic sau metalica profesionala si se adreseaza adultilor si copilasilor peste 7-8 anisori. Sunt disponibili in 312 culori.

Pixelii XL, care au de 4 ori dimensiunea celor normali, se adreseaza copiilor de peste 4 ani si nu necesita penseta. Sunt disponibili in 30 culori vibrante.Patratele Pixel

Pe fiecare Pătrat Pixel există 140 de pixeli. Pe partea din spate a fiecărui pătrat pixel, în centru, puteți vedea un număr care corespunde fiecărei culori din cele 312 disponibile.

Suportul de baza

Fiecare Suport de baza este realizat din plastic transparent si are dimensiunile 10.16cm x 12.70cm. Conține pinuri pentru 2000 pixeli. Pixelii se fixează perfect in pinuri si nu este necesară lipirea lor. Pe partea din spate a fiecărei placi de baza exista o sageata pentru a vă asigura ca placa de bază este îndreptată de fiecare data în aceeași direcție atunci când utilizati tiparul de culori.

Orice imagine poate fi creată ca multiplu de dimensiunile 10.16x12.70cm, dimensiunea placutelor de baza.

Foi de tipar

Cel mai frumos lucru la aceasta activitate este ca nu există număratoare sau simboluri complicate si greu de urmat. Este atât de ușor să urmezi tiparele noastre! Foile de tipar îți indica clar unde trebuie plasat fiecare pixel si din ce culoare. Începeti cu primul dreptunghi asezand placa de baza direct pe acesta. Fiecare dreptunghi de design folosește doar 4 simboluri pentru 4 culori diferite, astfel încât modelele sa fie foarte ușor de citit. După ce ati adăugat primele patru culori, vă mutați placa de bază pe urmatorul dreptunghi pentru a adăuga următoarele 4 culori. Veti face acest lucru până când placa de bază este acoperită în întregime.

In general este nevoie de 4-7 ore pentru a finaliza o placa suport.

După ce toate plăcile de bază ale designului sunt finalizate, se asambleaza toate plăcile de baza pe un cadru de aluminiu special conceput pentru tablourile din pixeli sau puteți comanda de pe site-ul nostru ramele potrivite.

Vă recomandăm pentru prima comanda achiziționarea unei pensete profesionale metalice Pixelhobby deoarece pensetetele obișnuite pot deteriora pixelii. Aceste pensete foarte fine sunt special concepute pentru a obtine rezultate perfecte pentru proiectele dumneavoastră.