Despre noi

ROSELINI ART

Roselini Art s-a nascut din dorinta de a oferi cele mai frumoase cadouri si tablouri personalizate ! Oferim clientilor nostri tablouri pictate in Acrylic sau in creion. Ne-am axat pe cai, portrete, reproduceri dupa tablouri celebre si dupa tablouri moderne, care imbina culoarea cu liniile siluetelor.

PIXEL HOBBY ART

Ideea de a-i implica si pe clienti in procesul creatiei tablourilor personalizate ne-a venit cu ocazia Sarbatorilor, cand am primit foarte multe comenzi pentru Tablouri Personalizate. Multi dintre clienti aveau exact in minte tabloul dorit insa nu se putea exprima artistic si de aceea apelau la noi. Pentru a le veni in intampinare, am gasit metoda cea mai usoara si originala de a le pune la dispozitie clientilor nostri cu sau fara talent artistic produsele Pixel Hobby cu ajutorul carora sa isi poata crea SINGURI, doar cu rabdare si indemanare, absolut ORICE tablou Personalizat, Portret, Imagine, reproducere dupa Tablouri Celebre, Pictori Celebri, sau din imaginatie !

Pixel Hobby pentru copii !

cms-img

Daca doresti sa-i tii pe copii cateva ore departe de tableta sau televizor, atunci Pixel Hobby este solutia!

Seturile si produsele Pixel Hobby se adreseaza in special copilasilor curiosi, isteti, creativi si care au un pic de rabdare si indemanare pentru jocurile de indemanare si constructii.

Fiind foarte versatile si captivante, seturile Pixel Hobby le dezvolta copilasilor rabdarea si abilitatea de a lucra organizat si orientat catre rezultate, creativitatea si imaginatia.

In plus, nimic nu se compara cu bucuria unui copil de a fi realizat el singur mici opere de arta, pe care la final sa si le inrameze !

Pixel Hobby, de la hobby la Arta !

Organizam:

  • Pixel Party pentru copii in cadrul Gradinitelor, scolilor si in diverse locatii private pentru Petreceri pentru copii si Aniversari !
  • Workshopuri de confectionare Brelocuri si Martisoare personalizate, Magneti, Invitatii, Felicitari si Tablouri personalizate !
  • Ateliere de prezentare a produselor Pixel Hobby, atat pentru adulti cat si pentru copii!