De Valentine's Day si de Dragobete, ofera persoanei dragi un cadou inspirat:

CREAZA-TI PROPRIUL TABLOU PERSONALIZAT din pixeli!

Poti realiza acum portretul tau sau al persoanei dragi, tablouri alb-negru, tabloul cu animalul de companie cel mai iubit sau tablouri celebre ale pictorului tau preferat. Cum poti face acest lucru cat mai usor? Trimite-ne poza sau pozele tale preferate pe adresa pixelhobbyromania@yahoo.com, iar noi iti vom trimite o simulare pentru tabloul tau pixelat. Pozele trebuie sa fie clare si sa aiba o rezolutie foarte buna. Sau, poti face tu singur simularea pentru tabloul dorit, astfel:

1. Descarca si instaleaza programul PixelDesigner de mai jos:

DESCARCA PIXELDESIGNER

2. Deschide poza pe care o doresti tablou in programul PixelDesigner

Tablou personalizat roselini pasul 1

3. Stabileste dimensiunea tabloului alegand numarul de placute de baza. O placuta de baza are dimensiunile de 10x12 cm iar un tablou poate avea orice dimensiune, multiplu de 10x 12 cm. Daca mai este nevoie, poti edita poza pana cand esti multumit(a) de rezultat!

4.  Urmeaza pasii programului si printeaza tiparul pentru tablou! Comanda-ti materiale necesare de pe pagina noastra www.roselini.ro!

5. Acum poti incepe sa lucrezi la proiectul tau Pixelhobby! Poti lucra singur la tabloul tau personalizat, cu persoana draga sau cu prietenii. O placuta de 10x12 cm se lucreaza in 3-4 ore, in functie de dexteritate. Veti avea nevoie si de cate o penseta metalica. De-abia asteptam sa vedem rezultatul muncii tale, va fi cu adevarat unul spectaculos!

6. Rezultatul final