Joc educativ Pixel XL Gift - Cal, 12x12 cm, 5+ ani

4+ ani

Produs nou

2 Produse

ATENTIE: Ultimele bucati in stoc!

49,90 lei cu TVA

Informatii

Roselini Art & Hobby va ofera o activitate noua si creativa, atat pentru copii cat si pentru parinti care are la baza pixeli colorati din care se pot crea imagini personalizate.

Puteti testa produsele noastre in cadrul atelierelor Pixel Art pe care le organizam frecvent, atat pentru copii cat si pentru adulti si pe care le anuntam pe pagina noastra de Facebook, Pixel Art by Roselini.

Setul Cal, ca toata gama de seturi Pixel XL Gift de 12x12 cm, reprezinta un cadou perfect pentru copiii de 4 ani pentru aniversari sau de Sarbatori dar si o activitate creativa, relaxanta si amuzanta pe care copilul dumneavoastra o va adora si o va realiza cu perseverenta si placere!

Daca cel mic are tendinta sa petreaca mult prea multe ore la calculator, pe tableta sau pe telefon, veti avea placuta surpriza ca va lasa tableta de bunavoie pentru a realiza propria lui colectie de tablouri, magnetei personalizati sau medalioane din Pixeli!

Setul contine o placuta de baza flexibila de 12x12 cm, tiparul pentru Calut si 16 placute cu pixeli colorati necesari pentru a realiza imaginea dorita. Obiectul realizat va fi dupa preferinta, un tablou cu Calutul de care copilul dumneavoastra va fi foarte mandru sau un suport de pahare care va poate colora si decora masa din bucatarie sau living, realizat de copilul dumneavoastra!

Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrieti o recenzie

Joc educativ Pixel XL Gift - Cal, 12x12 cm, 5+ ani

Joc educativ Pixel XL Gift - Cal, 12x12 cm, 5+ ani